Sprong in bewustzijn en zelfrealisatie

AURADE Intent Management staat voor een sprong in bewustzijn en zelfrealisatie van
mensen en organisaties. Daarmee schep je een beter leef- en werkklimaat, waar iedereen voordeel van heeft. Welvaart en welzijn kunnen elkaar zo duurzaam stimuleren.

Aurade: ‘te rade gaan bij eigen aura’

De naam Aurade staat voor “te rade gaan bij de eigen aura “.  In je aura (=het eigen energieveld) draag je onbewust zowel je hogere intenties voor de toekomst met je mee, als de ervaringen uit het verleden. Als Reader en ECOintent practitioner kan ik die voor je lezen.

Intenties als fundament om op te bouwen

Aurade praktijkIk ben opgeleid in het intentie management. Intenties zijn je hogere bovenbewuste motivatie waarom je eigenlijk (!) je leven of je zaak wil neerzetten. Je hoogste motivatie. Het is de basis voor de doelen die jij stelt.

Intenties zijn dus – bij wijze van spreken – het fundament waarop je wil bouwen. Misschien is je doel om een wolkenkrabber van een zaak te bouwen. Maar indien die niet past op het fundament, dan zal die bij de eerste de beste windvlaag om vallen. Het is dus belangrijk om je basis-intentie te kennen en je doelen daarop passend te enten. Ik help je daarmee.

Intent management: je energie goed beheren

Intent management is het zelf beheren van je aandacht en energie om je intenties optimaal te dienen. Door je intentie te kennen krijg je grip op de essentie van je zaak en wordt het stellen van haalbare doelen en keuzes makkelijker. Intent-management doe je door ‘effectief te affirmeren’. Dit is een actief aansturen van alle aandacht en energie op de doelen. Met als resultaat een positieve flow en een hoop gemak. Zo is leven en werken echt leuk.

Vind de sleutel tot verbetering
in jezelf