Wees welkom

Wees welkom, ongeacht of je vraag persoonlijk of zakelijk is. Ongeacht de omvang van je project, bedrijf, organisatie of landschap. Wees welkom wanneer je zelf de flow wil verbeteren om je intenties beter en makkelijker te realiseren.
Kom voor nieuwe inzichten en een sprong in je stuurkracht en aanvoelend vermogen. Kom als je de bron van vage en terugkerende kwesties wil snappen, oplossen èn omzetten in positieve energie en effectiviteit. Zodat je datgene, wat jij voor ogen hebt, beter en prettiger waar kan maken. Nuchter met beide benen op de grond.

Holistische aanpak voor een positieve flow

Doorgaans ligt de diepere oorzaak van een kwestie op een ander vlak dan waar we de gevolgen, het merkbare probleem, ervaren. Mijn aanpak is dus systemisch, holistisch, gericht op het oplossen van die diepere oorzaak. Dan kunnen problemen zich niet blijven herhalen. Dan stopt die bron van ineffectiviteit en energieverspilling. Het resultaat is een sprong in stabiliteit, vitaliteit en veerkracht.
Met nieuwe inzichten en vaardigheden vergroten we je invoelendheid en stuurkracht. Dat geeft je meer grip op de toekomst, op je eigen vitaliteit en die van je leef- en werk-omgeving.
Met de energetische optimalisatie krijg je een sprong in zelforganisatie in jezelf en binnen je zakelijke en ecologische projecten. . Er ontstaat een optimaal  zelfherstellend en zelforganiserend vermogen op alle lagen.

We verbeteren de energie

We inventariseren wat er speelt, waarom en hoe dat op te lossen. Daarop kunnen we samen de oorzaken van stress en onvrede opruimen, de energie optimaliseren en op een hoger plan brengen. Dat levert een gezonde flow. Dat straalt uit en trekt aan wat erbij past. Afstemming en samenwerking verlopen effectiever en trekken vanzelf passender partners en coalities aan.

Het filmpje onderaan deze pagina, laat zien hoe sterk een omgevingsenergie ook de persoonlijke kracht en functioneren beïnvloedt van bezoekers en medewerkers. In geoptimaliseerde panden en landschappen komt men graag terug omdat men er meer innerlijke rust en kracht ervaart.

Aanpak op maat

De aanpak is persoonlijk en hangt af van de kwestie. Wat ik inzet is divers en omvat naast gesprek,  ECOintention, reading, systeemwerk, en bewustwordingtools zoals creatieopstellingen en kernkwadranten. Daarnaast maak je kennis met intent management. Dit zijn mijn 3 belangrijkste zakelijke diensten:

Vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek bespreken we je kwestie en werken we je vraag uit. Bij zakelijke vragen gebeurt dat op locatie.
Dit gesprek bepaalt hoe verder. In één afspraak bereiken we soms al een heleboel. De duur van een vervolg consult varieert van 1/2  tot 3 uur afhankelijk van je vraag en wens.

Vitale mensen, organisaties en landschappen maken hun intenties waar.
Ze voelen goed en maken ons gezond.