Wees welkom

Je bent van harte welkom als je met de juiste flow meer resultaat wilt bereiken. Wees welkom, ongeacht de aard of omvang van je persoonlijke of zakelijke vraag, project, bedrijf of natuur terrein. Als je een slag wilt maken in inzicht, aanvoelend vermogen en stuurkracht. Als je helderheid zoekt bij vage kwesties. En als je het resultaat dat jij voor ogen hebt beter en effectiever tot stand wil laten kan komen.

Holistische aanpak voor een positieve flow

We merken vaak dat de oorzaak van een probleem heel ergens anders ligt dan waar de gevolgen worden ervaren. Ik werk dan ook met een holistische aanpak die de oorzaak oplost, waardoor de gevolgen stoppen. Dan stopt energieverspilling en ontstaat stabiliteit en veerkracht.  Het geeft je een verdiepingsslag die uit jezelf komt. Je wordt invoelender en je leiderschap maakt een sprong. Je krijgt meer grip op de toekomst en op het aansturen van je eigen gezondheid en de gezondheid in je leef- en werkomgeving. Er ontstaat een sprong in zelfherstellend en zelforganiserend vermogen.

We verbeteren de energie

We ruimen de stressbronnen op en brengen de zaak op een hoger energetisch plan. Dit levert een gezonde sfeer en positieve flow die opbouwt en aantrekt. Het filmpje onderaan deze pagina, laat je zien hoe sterk de omgevingsenergie je persoonlijke kracht en functioneren onbewust beïnvloedt.

Aanpak op maat

De aanpak hangt af van je situatie. Wat ik inzet is divers en omvat naast gesprek,  ECOintention, reading, systeemwerk, creatieopstellingen, kernkwadranten enz.. Daarnaast maak je kennis met intent management. Dit zijn mijn 3 belangrijkste zakelijke diensten:

Vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend oriëntatie gesprek bespreken we je vraag. Voor zakelijke oriëntatiegesprekken kom ik graag langs op locatie. Dat gesprek bepaalt hoe verder. In één afspraak bereiken we soms al een heleboel. De duur van een consult varieert van 1/2  tot 3 uur afhankelijk van je vraag en wens.

Vitale mensen, organisaties en landschappen maken hun intenties waar.
Ze voelen goed en maken ons gezond.