Binnen twee weken een evaluatie met waardevol advies

De ECO Organisatie scan geeft je stevig grip op de zaak om je doelen beter te bereiken.
Om eerst die jaardoelen concreet op een rij te krijgen, maken we voorafgaand een afspraak.

Met de ECO Organisatie scan pak je de zaak grondig aan. Ik licht je organisatie als geheel door. Het gaat om het beter en soepeler behalen van jouw jaardoelen en wat daarvoor nodig is. Binnen twee weken bespreken we het evaluatie rapport en advies:

  • Het geeft je zicht en grip op het unieke patroon van jouw organisatie, de oorzaak van wat er ook maar speelt, bronnen van stress en verspilling en hoe die om te zetten in positieve flow.
  • Het geeft je inzicht in de haalbaarheid van je doelen en hoe die te vergroten. Je ziet direct waar teveel en waar te weinig aandacht en energie in opgaat en hoe dat te verbeteren.
  • Het toont de mate van stabiliteit en eenheid binnen je organisatie.
  • En welke krachten beter benut kunnen worden en welke valkuilen vermeden dienen te worden.

Praktijkvoorbeelden vind je bij projecten.

Inzicht verbindt
Deze scan geeft je organisatie een onverwachte verdiepingsslag

Maatwerk

Eerst kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. De kosten van ECO Organisatie scan hangen af van de aard en omvang van de zaak en variëren tussen de 350 en 750 euro, wat we van te voren op basis van de offerte afspreken.

Manage bewust op energie en effectiviteit

Voorbeelden

Er kwamen onvoldoende opdrachten binnen. De scan liet zien dat er genoeg acquisitie capaciteit en kunde in huis was. Maar dat het ontbrak aan passende ondersteuning en huisvesting.

Niemand gebruikte die zaal graag op kantoor. En buiten vermeden de dieren een bepaalde hoek. De scan toonde waarom daar zoveel stressenergie was opgehoopt. Een optimalisatietraject loste alles op.

De scan toonde me dat ik alles al huis had om mijn  jaardoelen te kunnen realiseren. Maar ook dat ik aan teveel ideeën werkte. Ik ontwikkelde meer focus en de jaaromzet werd hoger dan ik had gedacht.

 Lees meer over mijn projecten.